Diensten

20+ jaar ervaring

Geen voorrijkosten

Snelle service

Maak online een afspraak

Service staat bij ons voorop. We helpen u met onze jarenlange ervaring graag van uw autoproblemen af. Zo kunt u bij ons terecht voor reparaties, onderhoud en APK keuringen.

repair

Reparatie

U kunt bij ons ook terecht voor alle soorten reparaties aan uw auto, zoals banden of accu vervangen, olie verversen, kleppen stellen, cilinderkop of versnellingsbak vervangen, uitlaat vervangen, reparaties aan motorblok en of aandrijfinrichting.

Bij alle reparaties en onderhoud informeren wij u vooraf duidelijk over de kosten en nemen contact met u op indien dit anders uitpakt. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Onderhoud

Hoe vaak heeft mijn auto een onderhoudsbeurt nodig? Goed en regelmatig onderhoud van uw auto is noodzakelijk voor een optimale prestatie. Iedere auto heeft onderhoud nodig. De periodes tussen deze onderhoudsbeurten (de onderhoudsintervallen) worden steeds langer: tegenwoordig zijn intervallen van 30.000 kilometer of meer geen uitzondering.

Bij een kleine onderhoudsbeurt wordt de olie ververst, oliefilter vervangen en wordt uw auto op de meest essentiële punten gecontroleerd, zoals de bandenspanning, verschillende vloeistoffen, ruitenwissers, lichten, remmen etc.

Bij een grote onderhoudsbeurt worden meerdere onderdelen nauwkeurig gecontroleerd en indien noodzakelijk vervangen. Zo worden alle filters vervangen, bougies vervangen, remmen gecontroleerd, de gehele staat van de auto bekeken, banden op spanning gezet en de vloeistoffen gecontroleerd en bijgevuld. Bij een combinatie van een grote beurt met APK-keuring is de APK-keuring gratis!

oil-3979023__340
Young auto mechanic working in garage. Repair service.

APK

Elke personenauto of bedrijfsauto die lichter is dan 3500 kilo, moet sinds 1994 elk jaar een APK keuring ondergaan, als het voertuig 3 jaar of ouder is.

Een APK keuring is echter geen onderhoudsbeurt. In de praktijk worden ze wel vaak gecombineerd. Bij een APK keuring wordt de staat van onderhoud beoordeelt aan de hand van keuringseisen.

Als het voertuig APK goedgekeurd is ontvangt de eigenaar een keuringsrapport. Hiermee mag de eigenaar dan weer 1 jaar lang de weg op.

U kunt o.a. terecht bij ons voor

tire

Banden

gears

Distributieriem

battery

Accu

suspension

Ophanging

brake

Remmen

exhaust-pipe

Uitlaat

snowflake

Airconditioning

oil

Oliecontrole

Afspraak maken?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken. Klik hiervoor op onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.